Springband Bravoer

Bravoer heeft ook een "springband". Die repeteert op zondag van 9u tot 10u in Pachthof Stroykens in Duisburg, en staat onder leiding van Roel Laethem. De springband wordt regelmatig ook op de vaste concerten van Bravoer in de spotlights gezet, en daarnaast hebben ze ook nog hun eigen optredens. De bedoeling van de springband is de nog iets minder ervaren muzikanten een kans te geven om bij bravoer te spelen, en kan ook als opstapje dienen naar het koperensemble.

Ben jij een jeugdige koperblazer? Een prille slagwerker? Wil je je coole sound of razende ritmes delen in een orkest met andere jonge spelers (en niet alleen met je moeder)?
Voel je je nog jong?
Volg je les aan de muziekschool en wil je in een echte brassband spelen?

Join the club! Neem contact met ons op voor alle info over springband Bravoer.

Meisje en de maan

Elk jaar in november heeft de springband zijn 'eigen' concert, dit wel telkens in samenwerking met een jeugdband van een andere vereniging. Dit jaar wordt er samengewerkt met de jeugdharmonie van Humbeek.

Het concert krijgt de titel 'Meisje en de maan', en het wordt zoals elk jaar niet zomaar een concert, maar een heus muzikaal spectakel, voor en door kinderen. Wil je erbij zijn op 5 november om 15u in Pachthof Stroykens, bestel dan snel je kaarten online.

Jingle Brass

Hieronder vind je een aantal foto's van het laatstse optreden van onze springband.

Jingle Brass 2022