Night of the Brass 2018

Praktisch

Vrijdag 27 en zaterdag 28 april, telkens om 20u30.
Het concert gaat door in Pachthof Stroykens, Duisburg

The Night of the Brass is een concert dat Bravoer jaarlijks organiseert. Ook onze jeugdband brengt op dit concert een aantal werken. Op de Night of the Brass van dit jaar wordt ook de nieuwe naam van de jeugdband bekend gemaakt!
Kaarten kan u krijgen bij de muzikanten van Bravoer, of via info@bravoer.be.


Brass met een knipoog

Concerten van Bravoer zijn niet zomaar concerten. Het koperensemble staat altijd garant voor een avond muziek en entertainment. Soms dolkomisch, soms ontroerend. Soms onstuimig, soms eenvoudig en intiem. Een voorproefje kan je al zien op het youtubekanaal van Bravoer.

Concerten voor iedereen

Bravoer speelt voor een ruim publiek. Voor de oudere, de jongere én de piepjonge muziekliefhebber. Voor het geoefende en het minder geoefende oor. Humor, een brede waaier aan muziekstijlen en een originele presentatie zorgen voor een hartveroverend concert.

Kwaliteitsvolle uitvoeringen

Een amateur is een liefhebber. En muziekliefhebbers zijn de muzikanten van Bravoer gegarandeerd! Muziek is hun middle name. Ze volgen les aan muziekacademie of conservatorium of zijn er afgestudeerd. Onze koperblazers smijten zich geregeld met bravoure in toernooien en kampioenschappen. Dat houdt ons scherp! Hoeft het nog betoog dat dat concerten van niveau oplevert?