Night of the Brass 2020

Klik hier voor kaarten voor de Night of the Brass

Praktisch

Vrijdag 24 en zaterdag 25 april, telkens om 20u30.
Het concert gaat door in Pachthof Stroykens, Duisburg

The Night of the Brass is een concert dat Bravoer jaarlijks organiseert in het voorjaar. Ook onze springband komt aan bod tijdens het concert.

Kaarten

Kaarten voor de "Night of the Brass" kan u online bestellen via deze link. De kaarten krijgt u dan via mail doorgestuurd, en kan u afdrukken of op uw smartphone meenemen naar het concert.


Brass met een knipoog

Concerten van Bravoer zijn niet zomaar concerten. Het koperensemble staat altijd garant voor een avond muziek en entertainment. Soms dolkomisch, soms ontroerend. Soms onstuimig, soms eenvoudig en intiem. Een voorproefje kan je al zien op het youtubekanaal van Bravoer.

Concerten voor iedereen

Bravoer speelt voor een ruim publiek. Voor de oudere, de jongere én de piepjonge muziekliefhebber. Voor het geoefende en het minder geoefende oor. Humor, een brede waaier aan muziekstijlen en een originele presentatie zorgen voor een hartveroverend concert.

Kwaliteitsvolle uitvoeringen

Een amateur is een liefhebber. En muziekliefhebbers zijn de muzikanten van Bravoer gegarandeerd! Muziek is hun middle name. Ze volgen les aan muziekacademie of conservatorium of zijn er afgestudeerd. Onze koperblazers smijten zich geregeld met bravoure in toernooien en kampioenschappen. Dat houdt ons scherp! Hoeft het nog betoog dat dat concerten van niveau oplevert?

affiche NOB