Warandeconcert 2017

Warandeconcert 2017

In het najaar nodigt Bravoer traditiegetrouw een gastsolist uit. Zo deelde het koperensemble al tweeëntwintig keer het podium met Belgisch muzikaal toptalent. Ook voor deze tweede editie van het ‘Warandeconcert’ wist Bravoer een solist van groot kaliber te strikken: acteur, zanger en liedjesschrijver Jelle Cleymans.

Jelle Cleymans is natuurlijk vooral bekend van zijn rollen in tv-series als Spring en Thuis, maar ook op muzikaal vlak is hij van vele markten thuis. Als musicalacteur bijvoorbeeld: hij vertolkte Gavroche in Les Misérables en Kuifje in Kuifje: de zonnetempel. Onder de naam Cleymans & Van Geel brengt hij samen met Jonas Van Geel Nederlandstalige pop- en rocksongs, afgelopen juli nog op de Gentse Feesten te beluisteren. En met het programma Pappie loop toch niet zo snel, blaast Cleymans samen met Jonas Van Geel, Gert Verhulst en Maggie MacNeal het levenslied nieuw leven in.

Praktisch

Zaterdag 21 Oktober, om 20u.
Het concert gaat door in GC De Warandepoort, Tervuren.

Kaarten

Het concert is helemaal uitverkocht! Het is helaas dus niet meer mogelijk kaarten te bestellen.

Brass met een knipoog

Concerten van Bravoer zijn niet zomaar concerten. Het koperensemble staat altijd garant voor een avond muziek en entertainment. Soms dolkomisch, soms ontroerend. Soms onstuimig, soms eenvoudig en intiem. Een voorproefje kan je al zien op het youtubekanaal van Bravoer.

Concerten voor iedereen

Bravoer speelt voor een ruim publiek. Voor de oudere, de jongere én de piepjonge muziekliefhebber. Voor het geoefende en het minder geoefende oor. Humor, een brede waaier aan muziekstijlen en een originele presentatie zorgen voor een hartveroverend concert.

Kwaliteitsvolle uitvoeringen

Een amateur is een liefhebber. En muziekliefhebbers zijn de muzikanten van Bravoer gegarandeerd! Muziek is hun middle name. Ze volgen les aan muziekacademie of conservatorium of zijn er afgestudeerd. Onze koperblazers smijten zich geregeld met bravoure in toernooien en kampioenschappen. Dat houdt ons scherp! Hoeft het nog betoog dat dat concerten van niveau oplevert?